Нашата Философия

IE Events & BTL има ясната цел да помогне на клиентите си да завладеят нови аудитории, да бъдат крачка пред конкурентите и да вълнуват със съвместните ни проекти. Ние се идентифицираме като сигурен доставчик на услуги за български и международни компании . Всеки ден се стремим да направим работата си по-ефективна и значима във всяка от четирите ключови дейности - събития, криейтив, производство и директна реклама. Нашата философия за вземане на решения е толкова лесна, че можем да я дефинираме в две думи - творческа и спираща дъха. Не е достатъчно да вършим работата си добре - ние си поставяме супер цели и тласкаме нашата компания до нейните граници, за да се превърнем в по-добра версия на самите нас. Искаме да поставим стандарт на услугите за останалите и да оставим следа – истинска, интелигентно поднесена и вдъхновяваща.

Събития

Специалните събития са страст и наша движеща сила. Именно защото знаем колко са важни за бранда ви, ние караме нещата да се случват по начин изграждащ връзка с аудиторията ви. Стремейки се да поставим всеки елемент от този пъзел на правилното място и да създадем цялостно впечатление, ние надминаваме поставените очаквания и се наслаждаваме на ефекта от добре свръшената ни екипна работа.

Производство

За да ви гарантираме безупречното изпълнение и в най-малкия детайл, ние се заемаме с производството и изпълнението на всеки елемент, заложен във вашия проект. От малки печатни материали до внушителни интерактивни инсталации и видео материали.

Криейтив

Най-забавната и творческа част от дейността ни. Създаване на съдържание за всяка една ваша активност. Изграждане на визуално и комуникационно представяне на продукта или услугата ви, показващи творческата му същност.

Директна Реклама

Понякога традиционната реклама не е достатъчна. Причините за това могат да са безброй – специфични регулации на бранша; нужда на клиента да установи ползите от първо лице; просто да напомните за вашия продукт и редица други. В тези моменти най-добрият механизъм, който имате са BTL активациите. От добре познатите класически семплинги до персонализирани и различни по величина „guerilla” кампании.

Портфолио

Портфолио

Клиенти

50 + Събития 100 + Доволни Клиенти 10 + Години

Свържете се с нас

Адрес за кореспонденция : София 1618, бул. Президент Линкълн , бл. 430, офис 41

Работно време

Понеделник - Петък

09:00 - 18:00